Τρόποι Αποστολής

Για παραγγελίες προϊόντων στα οποία υπάρχει η ένδειξη Δωρεάν Μεταφορικά, αν είναι μεγάλου όγκου και η αποστολή γίνει με μεταφορική, η δωρεάν υπηρεσία ισχύει μέχρι την έδρα της μεταφορικής της περιοχής σας και για την Αθήνα, η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για παράδοση επί του πεζοδρομίου. Αν είναι διακοσμητικά μικρού όγκου εντός & εκτός Αττικής, η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 30€ στα περισσότερα προϊόντα, διαφορετικά, υπάρχει χρέωση από 3€ και άνω, ανάλογα το προϊόν. Το ποσό της αποστολής αναγράφεται στο ταμείο κατά την παραγγελία σας. 

 

Για παραγγελίες επίπλων εντός Αττικής, η χρέωση της μεταφοράς καθορίζεται από τον όγκο, την ποσότητα, τον όροφο και την περιοχή του πελάτη.

 

Για παραγγελίες επίπλων εκτός Αττικής, η μεταφορά των προϊόντων γίνεται μέχρι τα πρακτορεία Αθηνών, χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Δείτε την πορεία της παραγγελίας σας που έχει σταλεί με ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα, γράφοντας τον Αριθμ. Αποστολής που σας έχουμε στείλει με SMS, εδώ: https://www.elta-courier.gr/search

 

Όλα μας τα προϊόντα παραδίδονται με την εργοστασιακή τους συσκευασία και δεν είναι εκθεσιακά δείγματα, εκτός αν αυτό αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος.

 

Ελέγχετε τα εμπορεύματα πριν καταστρέψετε την συσκευασία.